Rüyada akrabanın ayağının kırıldığını görmek

Rüyada akrabanın ayağının kırıldığını görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, işlerinin tutacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanın ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada akrabanın ayağının kırıldığını görmek zorlukların günden güne artacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sol ayağının kırıldığını görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, emrinde insan çalıştıracağına işarettir.

Rüyada iki ayağının kırıldığını görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının ayağının kırıldığını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalettir.

Rüyada koyunun ayağının kırıldığını görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin ayağının kırıldığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin ayağının kırıldığını görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments