Rüyada bir geyik yakalamak

Rüyada bir geyik yakalamak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet eder.

Rüyada bir geyik yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Rüyada geyik kovalaması çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalet eder.

Rüyada evde geyik köşeye sıkıştıracağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik sevmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada geyik saldırması hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geyik kafası rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik eti kesmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir geyik yakalamak tekin olmayan işlere girileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada ölü geyik görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments