Rüyada bir dükkana girmek

Rüyada bir dükkana girmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir dükkana girmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Rüyada dükkana mal gelmesi özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkana bakmak lüks, konfor içinde olacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada dükkana sığınmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, düzenin bozulacağına delalet eder.

Rüyada bir dükkana girmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada dükkana su girmesi aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulur.

Rüyada başka dükkana taşınmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kazancın arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir dükkana taşınmak çok uğraş vereceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir dükkana taşınmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, huzur bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments