Rüyada kurban bayramında kurban kesmemek iyi geçim halinde kalacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir adım atılacağına rivayet eder.
Rüyada kurban bayramında kurban kesmemek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.
Rüyada kurban bayramında kurban eti yemek olumlu değişiklikler yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine alamet eder.
Rüyada kurban bayramında kurban kestiğini görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalet etmektedir.
Rüyada kurban bayramında kurban görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulmaktadır.
Rüyada kurban bayramında insan kurban etmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada kurban bayramında kurban kesildiğini görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına delalettir.
Rüyada kurban bayramında kurban kesmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.
Rüyada kurban bayramında kurban eti görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.