Rüyada eğitim kurumu görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.
Rüyada eğitim kurumu görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.
Rüyada kömür kurumu görmek rahat bir hayata adım atılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada evin içinde soba kurumu görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet eder.
Rüyada yurtdışında eğitim patron koltuğunda oturacağına, iş hayatında başarılı olmaya rivayet etmektedir.
Rüyada eğitim almak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye alamet etmektedir.
Rüyada eğitim yapmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.
Rüyada devlet kurumu görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.
Rüyada askerlere eğitim vermek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, malına gelecek zarara delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.