Rüyada dövüş eğitimi almak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet etmektedir.
Rüyada dövüş eğitimi almak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.
Rüyada dövüş görmek aileye büyük bir ev alınacağına, gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.
Rüyada dövüş müsabakası elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine inanılır.
Rüyada silah eğitimi vermek işlerin eski haline döneceğine, içine düşen fesada yeniliceğine yorulmaktadır.
Rüyada köpek eğitimi görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.
Rüyada asker eğitimi almak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulur.
Rüyada pilot eğitimi almak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulur.
Rüyada tiyatro eğitimi almak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.