Rüyada başkasını görmek

Rüyada başkasını görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Rüyada başkasını kefenlemek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasını görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını taşımak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başkasını defnetmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasını alkışlamak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada başkasını uyarmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını doyurmak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments