Rüyada bardakla su dağıtmak

Rüyada bardakla su dağıtmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, şansının döneceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardakla su dağıtmak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Rüyada bardakla su dağıtmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalettir.

Rüyada bardakla süt içmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bardakla su içmek görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada kırık bardakla su içmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardakla birine su vermek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardakla elini kesmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada büyük bardakla su içmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, dertlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada bardakla su ikram etmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments