Rüyada yüzünde çizik görmek

Rüyada yüzünde çizik görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde çizik gördüyseniz:

  • Planlarınızı size katkısı olabilecek kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada yüzünde çizik görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünde çizik görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünde çizik görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde çizik olduğunu görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde çizik görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada çizik masa eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü çizik görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kolunda çizik görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments