Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek

Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek kalbini kıracağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, o kişiye zararının dokunacağına, ticaret ehli kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol yüzük parmağında yüzük görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, neşesini kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ yüzük parmağında yüzük görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına yorulur.

Rüyada sol yüzük parmağında altın yüzük görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Rüyada parmağında iki yüzük görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işarettir.

Rüyada birinin parmağında yüzük gönül kapılarının açılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada parmağında gümüş yüzük karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Rüyada iki parmağında yüzük görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments