Rüyada yüzü görünmeyen kadın

Rüyada yüzü görünmeyen kadın şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, maddi güç sahibi olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüzü görünmeyen kadın gördüyseniz:

  • Hoşlandığınız şeyleri paraya çevirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada yüzü görünmeyen erkek sorunlarını aşacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yüzü görünmeyen kadın onları gücendireceğine ve çok kıracağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü görünmeyen bebek görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü görünmeyen umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü görünmeyen kadın görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına inanılır.

Rüyada yüzü görünmeyen erkek görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü görünmeyen bir adam görmek dünya malının çoğalacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü görünmeyen sevgili hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments