Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mekân değiştireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, insanlar arasında yüceleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada yılanın kendi kuyruğunu yemesi kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işarettir.

Rüyada büyük yılanın kuyruğunu koparmak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil yılanın kuyruğunu koparmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, asık yüzlerin güleceğine işarettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu yemek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek ne demek maddi gücünün katlanacağına, keyfinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments