Rüyada yılanın değmesi

Rüyada yılanın değmesi ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın değmesi gördüyseniz:

  • Çok farklı olaylar yaratıcılığınızı besleyebilir veya ilham verici olabilir.

Rüyada yılanın uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yılanın ötmesi müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kan emmesi yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın eli sokması aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada yılanın kopması büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yılanın el öpmesi geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın konuşması işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yılanın ezilmesi gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments