Rüyada bakire olmadığını görmek

Rüyada bakire olmadığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakire olmadığını gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Rüyada bakire olmadığını görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin bakire olmadığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada başkasının bakire olmadığını görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalettir.

Rüyada kızımın bakire olmadığını görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Rüyada kızının bakire olmadığını öğrenmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bakire olmadığını duymak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin bakire olmadığını görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada bakire olmadığını öğrenmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments