Rüyada ters dönmüş ayak görmek

Rüyada ters dönmüş ayak görmek zorlukların geride kalacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ters dönmüş ayak gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Rüyada ters dönmüş ayak görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada ters dönmüş ev yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalettir.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters dönmüş kafa görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada ters dönmüş kirpi görmek bir sebeple çok zorlanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada ters dönmüş bıçak görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada ters dönmüş gemi görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada ters dönmüş akrep görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments