Rüyada telefonun kırılması

Rüyada telefonun kırılması sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, makama ve rızka sahip olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada telefonun kırılması gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada telefonun kırılması iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada telefonun ıslanması uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine işarettir.

Rüyada telefonun suya başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonun ıslanması kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun patlaması zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonun kırılması geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonun bükülmesi yaşamdan elini eteğini çekeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada telefonun kırılmasını gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments