Rüyada babanın traş olduğunu görmek

Rüyada babanın traş olduğunu görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalettir.

Rüyada babanın traş olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Rüyada babanın traş olduğunu görmek lüksünün artacağına, yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada ölen babanın traş olduğunu görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın traş olması kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Rüyada babanın oğlunu traş etmesi çok büyük kazanç elde edileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret eder.

Rüyada saç traş olduğunu görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, öz güven kazanacağına inanılır.

Rüyada kocasının traş olduğunu görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada babasının traş olduğunu görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saç traş olduğunu görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments