Rüyada sol baş parmak kanaması

Rüyada sol baş parmak kanaması sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol baş parmak kanaması gördüyseniz:

  • Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada parmak içinden parmak çıkması rahatının ve ağız tadının kaçacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmak kan hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş parmak iltihabı hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol el parmak kopması hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada parmak kopması iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak ucu kanaması ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak yemek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına inanılır.

Rüyada makatına parmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments