Rüyada aynaya bakıp saç taramak

Rüyada aynaya bakıp saç taramak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp kendini beğenmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, malının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada aynaya bakıp traş olmak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp kendisini çirkin görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işarettir.

Rüyada aynaya bakıp gülmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp yaşlandığını görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments