Rüyada aynanın yere düştüğünü görmek

Rüyada aynanın yere düştüğünü görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, geçim derdi çekeceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada aynanın yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada aynanın yere düştüğünü görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynanın düştüğünü görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynanın yere düşmesi maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının yere düştüğünü görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada babanın yere düştüğünü görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Rüyada kuranın yere düştüğünü görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada helikopterin yere düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin yere düştüğünü görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments