Rüyada sevdiğinle hiç konuşmamak

Rüyada sevdiğinle hiç konuşmamak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, gülen yüzünün de solacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle hiç konuşmamak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada sevdiğinle küs olmak güç ve kudret sahibi olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle saklanmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle hiç konuşmamak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle gülmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle cinsellik güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle evlenememek zahmet veren işlerin artacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle sarılmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle nikahlanmak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments