Rüyada sevdiği erkeğin geldiğini görmek

Rüyada sevdiği erkeğin geldiğini görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin geldiğini gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkeğin geldiğini görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin evine geldiğini görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın evine geldiğini görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin geldiğini görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin eve gelmesi konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin kaybolması iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, yetkili bir göreve atanacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin evini görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, isteklerin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin istemeye gelmesi en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments