Rüyada serçe parmak

Rüyada serçe parmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Rüyada serçe parmak gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Rüyada serçe yumurtası hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe beslemek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada serçe almak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada serçe ile konuşmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada serçe görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuş öldürmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada serçe konması çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments