Rüyada ayaklarını toprağa basmak

Rüyada ayaklarını toprağa basmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, bolluk ve bereketin artacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını toprağa basmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ayaklarını toprağa basmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını saklamak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulur.

Rüyada ayaklarını ıslatmak dertlerin günden güne daha da artacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını hissetmemek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını şiş görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını kaybetmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada ayaklarını kirli görmek günahlarından tövbe etmeye, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments