Rüyada sakallı kadın öpmek

Rüyada sakallı kadın öpmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına inanılır.

Rüyada sakallı kadın öpmek gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada sakallı kadın öpmek ün sahibi birisi olunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine inanılır.

Rüyada kadın sakallı görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Rüyada kadın ölüyü sakallı görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalet eder.

Rüyada kadın arkadaşını sakallı görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü sakallı kadın görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada uzun sakallı kadın görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sakallı ve bıyıklı kadın görmek zenginliğe, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına inanılır.

Rüyada birini sakallı kadın görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments