Rüyada saçının yarısının kel olması

Rüyada saçının yarısının kel olması parasının ve malının artacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kel olması gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadıklarınıza bağlı endişeleriniz olabilir.

Rüyada saçının yarısının kel olması kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada saçının yarısının yandığını görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının yarısının koptuğunu görmek kazancın günden güne düşeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının beyazladığını görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının olmadığını görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçının yarısının beyazladığını görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada saçının yarısının olmaması güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments