Rüyada saç tarayan birini görmek

Rüyada saç tarayan birini görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç tarayan birini gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada saç tarayan birini görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada saçını tarayan birini görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, fenalıkta bulunmaya işaret eder.

Rüyada saç tarayan erkek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada saçını tarayan bir kadın görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada saç tarayan kadın görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını tarayan erkek görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini ve yaşayan birini görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments