Rüyada saat tabirdot

Rüyada saat tabirdot ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalettir.

Rüyada saat tabirdot gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Rüyada saat tabirdot işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada saat yapmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına yorulmaktadır.

Rüyada gün ve saat görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada saat dokuz aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat parçalanması maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada saat yemek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada saat farkı gösterişli halinin hemen fark edileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada içi boş saat görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments