Rüyada saat dükkanı

Rüyada saat dükkanı yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Rüyada saat dükkanı gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada beyaz saat öz güveninin yerine geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kol saat satmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine alamet eder.

Rüyada saat kurmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada saat toplamak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına yorulur.

Rüyada saat dokuz büyük başarılara imza atacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Rüyada saat bakmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saat kaybetmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada saat çalınması aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments