Rüyada rüya olduğunu fark etmek

Rüyada rüya olduğunu fark etmek büyük bir ikilemde kalacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada rüya olduğunu fark etmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Rüyada rüya olduğunu fark etmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünü fark etmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalettir.

Rüyada olduğunu fark edip uyanamamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada olduğunu fark etme gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüyada olduğunu fark etmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Rüyada olduğunu fark etmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, refah düzeyinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu görmek dini rüya tabiri yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada takip edildiğini fark etmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments