Rüyada ruj satın aldığını görmek

Rüyada ruj satın aldığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ruj satın aldığını gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada ev satın aldıgını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ruj satın aldığını görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada su satın aldığını görmek ağır günler geçireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuş satın aldığını görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği birini kırmaya delalettir.

Rüyada sabun satın aldığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarla satın aldığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada domates satın aldığını görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments