Rüyada pencerede görmek

Rüyada pencerede görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet eder.

Rüyada pencerede gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Rüyada pencerede cam olmaması yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada pencerede bakmak kişinin eski aşkına geri döneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada pencerede kar görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada pencerede beklemek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada pencerede oturmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada pencerede görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına yorulur.

Rüyada pencerede saksı görmek ilişkilerin noktalanacağına, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Rüyada pencerede asılı kalmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments