Rüyada parmağını keserek koparmak

Rüyada parmağını keserek koparmak hak yiyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağını keserek koparmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada parmağını keserek koparmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Rüyada birini keserek öldürmek maddi zarara uğrayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı keserek öldürmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bir adamı keserek öldürmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada birinin boynunu keserek öldürmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işarettir.

Rüyada birini başını keserek öldürmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına inanılır.

Rüyada keserek adam öldürmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments