Rüyada ölü yüzü görmek

Rüyada ölü yüzü görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, verimin ve bereketin geleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına işarettir.

Rüyada ölü yüzü gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yüzü çillenmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada yüzü silmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yüzü çizmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın yüzü dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret eder.

Rüyada yüzü kızarmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada yüzü mor görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü sabunlamak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada süt yüzü yemek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments