Rüyada ölen babanın sarılması

Rüyada ölen babanın sarılması sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, işlerin düze çıkarılacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölen babanın sarılması gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir.

Rüyada ölen babanın elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, elde edilen nasibin artacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babanın küsmesi büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babanın sarılması gülen yüzünün solacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen babanın oynaması farklı kişilerle tanışacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada ölen babanın uyuması iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın dövmesi en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada ölen babanın kızması borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine işarettir.

Rüyada ölen babanın bağırması dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments