Rüyada öksüz bir çocuğa sarılmak

Rüyada öksüz bir çocuğa sarılmak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada öksüz bir çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz ön plana çıkabilir veya uzun vadeli amaçlarınızı hatırlayabilirsiniz.

Rüyada öksüz bir çocuğa sarılmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işarettir.

Rüyada öksüz çocuğa bakmak mutluluğa giden yolu bulacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada öksüz çocuğa para vermek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada öksüz çocuğa sarılmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Rüyada öksüz çocuğa yardım etmek sevilip sayılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada öksüz bebek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada öksüz ve yetim görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada öksüz yetim görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
fatmaa

ruyamda ayagimda yesillik alanda cocuk uyutmaya calisirken 2 tane kiz cocugu bana sokulmaya calusiyodu ben d e onlara bagirdim .sizin anneniz babaniz yok mu ne kadar terbiyesizsiniz dedim.cocuklar aglarcasına annemiz babamiz yok fakat annesiz olmak çok zor dediler bende uzuldum oyy oyy o zaman gelin dedim bana geldiler yanima 3 müz birbirimize oyle sarildik ki o an onlarin annesi gibi hissettim kemdimi onlardz beni oyle .Zaten bfnim yanimada ondan sokulmaya calisiyorlarmis.

Çimen

Rüyamda annesi vefat etmiş hasta bir kız çocuğunun son günlerini yaşarken ona mezar taşı hazırlayıp kıza sarılıp öpüyordum kızım diye ona sarılıp öpüyordum oda annem diyip sarılıyordu bana. Ve ayrıca babası ile evlenmeyi düşünüyorduk rüyada. Nasıl bir anlamı var acaba

Benan

Ruyamda bir erkek bebek vardı, annesi ölmüş.
Bebek bana dogru emekliyordu, onu kucagima aldım, sanki beni sev der gibi bana sarildi, bıraktığımda ağlıyordu, hic birakmaya kıyamadım onu, sarıldım oda bana sokuldu, ona ninni soyledim gozlerinde sanki mutuluktan gozyasi birikti ve huzurla kucagimda uyuya kaldı