Rüyada müşteri olmak

Rüyada müşteri olmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada müşteri olmak gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada müsteri maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına tabir olunur.

Rüyada eve müşteri gelmesi çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada müşteri olmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kişinin yasa düşeceğine delalettir.

Rüyada müşteri ile tartışmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet eder.

Rüyada müşteri gelmesi derin bir nefes alacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada müşteri ile ilgilenmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, hüsrana uğratacağına delalet eder.

Rüyada dükkanın müşteri dolması borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek müşteri görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments