Rüyada merdivenlerden kaymak

Rüyada merdivenlerden kaymak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada merdivenlerden kaymak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya ya da harekete geçirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada dik merdivenlerden inmek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada merdivenlerden itilmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden su akması işlerin bozulacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden kaymak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada merdivenlerden çikmak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada uzun merdivenlerden inmek tatsızlıklar çıkacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek merdivenlerden çıkmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments