Rüyada merdivende görmek

Rüyada merdivende görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, korkularını yeneceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivende gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada merdivende kan görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine inanılır.

Rüyada merdivende görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına işarettir.

Rüyada taş merdivende oturmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yeni bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivende uyumak işinde dar boğaza gireceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivende sıkışmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada merdivende dikilmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına tabir olunur.

Rüyada merdivende karşılaşmak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada merdivende koşmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments