Rüyada merasim görmek

Rüyada merasim görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merasim gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Rüyada merasim görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada büyük merasim görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada merasim hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada askeri merasim görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments