Rüyada askere katılmak

Rüyada askere katılmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada askere katılmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada askere giden birinin tekrar askere gittiğini görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada askere gitmiş birinin tekrar askere gitmesi yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere gittiği halde tekrar askere gitmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada askere giden birinin tekrar askere gitmesi iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askere katılmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, şan şöhret kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere dua etmek maddi zararını karşılayacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine inanılır.

Rüyada sık sık askere gitmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere çagrılma hafifleyeceğine, başarılı olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments