Rüyada lavanta çayı içmek

Rüyada lavanta çayı içmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işarettir.

Rüyada lavanta çayı içmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada lavanta çayı içmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavanta dikmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ün yapmayı başaracağına işarettir.

Rüyada lavanta kokusu sürmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada lavanta kokusu almak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, başarılı olacağına yorulur.

Rüyada lavanta ağacı görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret eder.

Rüyada lavanta suyu görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, şifa ve ilaç bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavanta yağı görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mor lavanta çiçeği görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments