Rüyada kuyuda duru su görmek

Rüyada kuyuda duru su görmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hastalığının düzeleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada kuyuda duru su gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Rüyada kuyuda duru su görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru göl görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulur.

Rüyada dürü bohçası görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına inanılır.

Rüyada duru nehir görmek kötü günlerin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duru suya girmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evde duru su görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada duru suda yürümek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada duru ayran görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments