Rüyada kol kıllarının uzaması

Rüyada kol kıllarının uzaması onlara doyasıya sarılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol kıllarının uzaması gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Rüyada kol kıllarının uzaması kazancın yarı yarıya artacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kol kıllarının beyazlaması onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalettir.

Rüyada erkeğin kıllarının dökülmesi çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, karamsarlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada sırt kıllarının kesilmesi ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulur.

Rüyada bacak kıllarının temizlenmesi herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada burun kıllarının dökülmesi maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kıllarının çıktığını görmek onu uyaracağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada vücut kıllarının dökülmesi kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments