Rüyada karanlık görüp korkmak

Rüyada karanlık görüp korkmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, her zaman sevgi göreceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık görüp korkmak gördüyseniz:

  • Kullandığınız yol, seçtiğiniz yöntem veya seçeneklerinizi değerlendirme biçiminiz fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada karanlık görüp korkmak alım gücünün artacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık köy sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada iki karanlık yol görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık bi ev görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık yer görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işarettir.

Rüyada zifiri karanlık çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada karanlık adam harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet eder.

Rüyada karanlık işler sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments