Rüyada kalp şeklinde yumurta görmek

Rüyada kalp şeklinde yumurta görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Rüyada kalp şeklinde yumurta gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Rüyada kalp şeklinde yumurta görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Rüyada kalp şeklinde ay görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde et görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, devlete hizmet etmeye rivayet eder.

Rüyada kalp şeklinde taş toplamak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde küpe görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp şeklinde çiçek görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp seklinde para görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp şeklinde ayna görmek başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments