Rüyada kabede beyaz güvercin görmek

Rüyada kabede beyaz güvercin görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, anne baba duası alacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kabede beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Rüyada kabede beyaz güvercin görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kabede güvercin görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kalabalıktan uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki beyaz güvercin sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, küslüklerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin pisliği borcunu ödeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada beyaz güvercin topluluğu zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada görülen beyaz güvercin sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz güvercin rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz güvercin avlamak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments