Rüyada incir koparıp yemek

Rüyada incir koparıp yemek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Rüyada incir koparıp yemek gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada incir koparıp yemek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada taze incir koparıp yemek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada dalından koparıp incir yemek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan beyaz incir koparıp yemek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada dalından incir koparıp yemek ne demek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil incir koparıp yemek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments