Rüyada incir ağacında incir yemek

Rüyada incir ağacında incir yemek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada incir ağacında incir yemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Rüyada incir ağacında yeşil incir görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacında incir yemek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacında kuru incir görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacında olmuş incir görmek mutluluk bulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacında incir görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacında incir toplamak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yeni bir ortama girileceğine delalet eder.

Rüyada incir ağacında arı görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacında yılan görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments