Rüyada içkili adamlar görmek

Rüyada içkili adamlar görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yeni bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada içkili adamlar gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada içkili adamlar görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, o masumların bedduasını alacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini içkili görmek sevgi göreceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada içkili ortama girmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada içkili mekana gitmek günahlara, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada ölüyü içkili görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada içkili masa görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalettir.

Rüyada birini içkili görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet eder.

Rüyada içkili bir yerde bulunmak rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments